Мъжът, за когото цяла България говори, Евгени Генчев, публикува снимка

...
Мъжът, за когото цяла България говори, Евгени Генчев, публикува снимка
Коментари Харесай

Вижте как изглежда Евгени от Ергенът като тийнейджър

Мъжът, за който цяла България приказва, Евгени Генчев, разгласява фотография по този начин, както никой не го е вждал. Въпреки че е музикант от международна класа за него бяхме чували доста малко преди да стартира предаването.

Ето, че Евгени хвърли малко светлина върху тийнейджърството си, споделяйки фотография от този интервал в Инстаграм профила си. На нея излиза наяве, че с изключение на уроците по пиано, Евгени е тренирал и карате киокушин. А ето и какво написа Евгени към нея: 

" Едно огромно връщане обратно. Усеща се като че ли е било преди цялостен живот (определено повече от половин живот)… а може би не би трябвало! Да стартира да упражнявам киокушин беше вълнуващо, само че и много предизвикателно – както физически, по този начин и душевен.

Бяхме предизвиквани и тествани на всеки урок, с цел да стигнем малко по-далеч от последния път. Беше мъчно. На моменти ни се гадеше. Физически мъчително. Но удивителното нещо, което се случи след известно време, беше, че стана част от самия мен. Стана метод на мислене. В и отвън доджото. На и отвън татамито. "

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР