Мъжът влязъл да спаси дете в морето на плаж Харманите,

...
Мъжът влязъл да спаси дете в морето на плаж Харманите,
Коментари Харесай

Мъж от Враца загуби живота си в морето, опитвайки се да спаси дете

Мъжът влезнал да избави дете в морето на плаж " Харманите ", което се давело. Спасителите скочили във водата незабавно след него и извадили детето, само че оставили мъжа, който почнал да вика за помощ след няколко мига. Спасителите влезнали на помощ, само че бурното море не прости на никого.

Врачанинът бил изваден на сушата от спасителите, само че бил в гежко положение.

Опитите да бъде върнат към живота били несполучливи. Според очевидци, колата за спешна помощ пристигнала със забавяне, което довело до загубата на живота на 42-годишния мъж.

По информация на говорителяна Областната дирекция не Министерство на вътрешните работи в Бургас Цветелина Рандева, сигналът за случая на плажа е получен към 12:30 часа.

Мъжът е бил изваден от водата в тежко положение, само че макар осъществените реанимационни действия, той епочинал, посочи Рандева. Тялото му е откарано за аутопсия в Отделение “Съдебна медицина ” към УМБАЛ-Бургас.

От полицията оповестиха, чечетирима душиса изгубили живота си в моретопо Южното Черноморие за по-малко от 24 часа. До края на вчерашния ден са регистрирани още два трагични случая.

Властите още веднъж приканват туристите за внимание. Днес 27 юли 2023 година, вълнението на морето е сред два и три бала, а на огромната част от плажовете по Южното Черноморие предупредителният байрак на избавителните постове е червен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР