Мъжът, убил Алексей Петров днес по обяд в София, се

...
Мъжът, убил Алексей Петров днес по обяд в София, се
Коментари Харесай

Бомба в Lupa.bg: Убиецът на Алексей Петров бил на велосипед, прострелял го от сантиметри в главата

Мъжът, умъртвил Алексей Петров през днешния ден по обяд в София, се е придвижвал на велосипед, научи сензационно Lupa.bg от служители на реда, работещи по случая. Министерство на вътрешните работи към момента не дава никакви публични детайлности по знаковата екзекуция на някогашната барета, оправдавайки се със " следствена загадка ". Всички ченгета са инструктирани да не разискват с представители на медиите версиите, по които се работи.

Според източник на Lupa.bg, килърът на Трактора е мъж на неопределена възраст, междинен на растеж, с нормало телосложение - нито атлетично, нито едва. Той е карал състезателен велосипед вид " байк " по алеите в Драгалевци и бил с присъщата спортна екипировка и защитна каска на главата. Това е и повода никой да не се усъмни в него и тримата телохранители на Алексей Петров, които били наоколо и се озъртали за възможни похитители, да не го обезвреждат. В региона непрекъснао имало колоездачи и наличието на следващия не се сторило ненормално за охранителите.

Така велосипедиста-килър се доближил безусловно на сантиметри до Трактора, който ходел в компанията на 48-годишната Мирослава Михайлова и оживено обсъждал нещо, и в придвижване извадил автомат. Произвел е два изстрела от доста близо - единия в окото на Алексей Петров, който се оказал съдбовен, и втори в тялото. След това стрелял и по дамата. Докато телохранителите се опомнят, велосипедиста духнал в гората с гневна скорост.

Макар и ранена, Мирослава събрала сили и се обадила на 112 към 12,20 часа и подала сигнал. Тя запазила схващане към половин час и дала тъкмо изложение на случилото се и на похитителя. Малко по-късно изпаднала в безсъзнание и отведена в " Пирогов ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР