Мъжът Стрелец има голяма уста и обича да флиртува, но

...
Мъжът Стрелец има голяма уста и обича да флиртува, но
Коментари Харесай

Мъжът Стрелец според Линда Гудман

Мъжът Стрелец има огромна уста и обича да флиртува, само че в любовта е постоянно почтен. Ето по какъв начин го разказва именитият астролог Линда Гудман:
Не желая да ви деморализирам, само че мъжът Стрелец има много странни привички. Той обича да язди на огромен бял кон, да размахва меча си и да избавя онеправданите.

Само че мъжът Стрелец обича и да се прави на шут, а колкото по-голям е циркът, толкоз по-добре. Разбира се, ти можеш да го спечелиш, само че първо би трябвало да го свалиш от коня и в това време да прогониш слоновете, дамата с брадата и другите от неговата циркова натрупа, тъй като другояче няма да го виждаш постоянно (благородните дела и цирковете лишават доста от персоналното му време).

Около мъжа Стрелец постоянно има навалица, жадна за неговите подвизи (или представления), което е сериозен проблем.

В началото на връзката ви ще би трябвало да се научиш по какъв начин да си проправяш път през тълпата, с цел да стигнеш до него. Ако го достигнеш, ще схванеш, че той е безвъзвратен оптимист, който постоянно има вяра в положителното. Това от време на време му изиграва неприятна смешка, тъй като е податлив да се довери на всеки. Това не значи, че е мечтател, който непрекъснато витае в облаците. Не, неговите фантазии са практични, тъй като са ръководени от интелигентния Юпитер, просто е прекомерно лековерен.

Мъжът Стрелец има необикновено въображение, а за шансът му да не приказва – от време на време шансът му е просто незаконен. Ако ти видиш хартийка на земята, ще се окаже, че е някаква мръсна опаковка, само че в случай че той види хартийка на земята, можеш да си сигурна, че това са пари. Оптимизмът му е подбуден от този нечуван шанс, а когато хартийката се окаже просто хартийка, мъжът Стрелец бързо се възвръща от удара и продължава напред.

Един от главните му дефекти е огромната му уста. Той е пряк и автентичен, по тази причина от време на време споделя просто скандални неща. Ако си влюбена в него, елементарно ще му ги простиш, също така рядко е злоумишлен.

Колкото до романтиката, не очаквай от него чудеса. Въпреки белия кон и меча, той не е сантименталният принц от приказките. Мъжът Стрелец рядко се впуска в съществени връзки, а бракът го плаши. Много дами се заблуждават и считат, че връзката им с мъж Стрелец е по-сериозна, в сравнение с е в неговите очи. За да бъдеш сигурна – просто го попитай по какъв начин стоят нещата, неговата почтеност е пословична и той ще ти отговори на въпроса, даже истината да боли. И умерено, той в действителност обича да флиртува, само че не се стреми само към секс. Харесва разнообразието и пълноценното духовно другарство.

Ако си интелигентна и не използваш главата си единствено с цел да я сушиш със сешоара – а в твой плюс е да си такава, защото Стрелецът цени интелигентността у дамата – към този момент би трябвало да си схванала по какъв начин стоят нещата. Не го ревнувай и не го подозирай. Отпусни малко примката на въжето, в случай че искаш най-после да го обесиш на него. Не се съмнявай в него, не плачи, не мърмори и не заплашвай, че ще го напуснеш. Дай му цялостна независимост и го остави на мира. Това ще му подейства отрезвяващо.

Ако проявявате искреност един към различен, ще можете дружно да вдигнете хвърчилата си в небето. Не бива да се тревожиш, че може да паднат на земята. Докато се носят из въздуха, наподобяват толкоз красиви и свободни. Не е належащо да му даваш всичко, което изиска, с цел да бъде ваш. За да го спечелиш, би трябвало да се интересуваш от спорт, да бъдеш блага, сърдечна и енергична, само че би трябвало и да го накараш да разбере, че той не може да те има напълно. Нека е наясно, че освен той има свободен дух.

Никога не поливай с вода жарките му хрумвания и гледай да си имаш работа, до момента в който той стреля със стрелите си по непостижими цели. И по този начин, в една прелестна вечер, той откровено ще ти признае, че ти си всичко, което би желал да откри у една жена. Щом го изрече, можеш да му отвърнете също толкоз искрено, че и той дава отговор на условията, само че е пристигнало време за решения. Кажи му, че го обичаш и даже си склонна да се ожениш за него, стига да обещае, че няма да лимитира свободата ти.

След брака надали ще имаш проблеми с роднините му. Много Стрелци демонстрират скандално безразличие към фамилните връзки. Според тях кръвните родственици би трябвало да бъдат обичани единствено когато заслужават. Дори и когато са привързани към родители, братя и сестри, гледат да поддържат някаква отдалеченост. Ходят на посетители и се държат сърдечно, само че изобщо не разрешават да им се бъркат в персоналния живот. Добре е да се погрижиш и твоите близки да не се месят във връзката ви.

Винаги си хвани куфара квалифициран. Дори след брака мъжът Стрелец не може да стои на едно място, чакат ви доста завършения. Едва ли ще ти се разминат мъчителните рецензии, лишени от такт. Всъщност към този момент би трябвало да си им привикнала. Просто не им обръщай внимание.

Той ще се радва повече на децата ви, когато поотраснат, защото пеленачетата и невръстните дечурлига го объркват. Бащите Стрелци на драго сърце извеждат децата си на излети измежду природата. Чувстват по-близки момчетата и даже вземат участие в игрите им, само че с девойки се държат доста нежно. Малките го възприемат по-скоро като другар, а не като родител. С възрастта им става все по-близък. Но децата постоянно имат секрети и държат на своето усамотение, а бащата Стрелец желае да знае всичко и постоянно се меси в живота на децата си. Детските лудории го забавляват, може да бъде непоколебим единствено в случай че го излъжат. Ти от своя страна не трябва да го пренебрегваш поради децата. Ако му се прииска да пуснете хвърчила, зарежи пелените, извикай детегледачка и върви с него.

Стрелецът разсъждава както със сърцето си, по този начин и с мозъка си. Невинаги демонстрира здрав разсъдък. Понякога е безразсъдно самоуверен. Спъва се, пада, става и пробва още веднъж. Ти обаче ще му прощаваш всичко, тъй като той ще те подари с един доста безценен подарък – честната си любов. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР