Мъжът създаде семейство и прекара блокирането на COVID на отдалечен остров по време на шестгодишна благотворителна разходка по крайбрежието на Обединеното кралство

...
Пътуването му събра стотици хиляди лири за благотворителната организация SSAFA,
Коментари Харесай

Пътуването му събра стотици хиляди лири за благотворителната организация SSAFA, която предоставя практическа и финансова подкрепа на въоръжените сили.

Г-н Люис каза пред Sky News, че се чувства „горд“, че е тръгнал на разходката, която го видя да прекара блокирането на COVID на необитаем шотландски остров.

„Бях бивш военен , бивш парашутен полк, и след това станах самотен родител и някъде по време на тези 10 години започнах да изпадам в някаква депресия, безпокойство и по същество, за да обобщя, имах малко колебание," той каза.

„Беше доста сериозно, така че знаех, че трябва да направя промяна и след като дъщеря ми излетя в гнездото и тя реши да отиде в Борнмът, за да учи в колеж, няколко дни по-късно Стоях пред Rhossili и знаех, че трябва да направя голяма промяна и трябваше просто да се измъкна, за да опитам да натисна бутона за нулиране.

„Така че просто имах това прозрение, което казваше „Крис, върви и разходка по крайбрежието на Обединеното кралство“ и това наистина топло, развълнувано чувство дойде в мен, нещо, което не бях изпитвал от дълго време и никога не съм поглеждал назад след този момент. Два дни по-късно си тръгнах."

Украинско момче, което избяга от войната, учи GCSE на уелски

Изображение: Крис прекара затвора, живеейки в необитаем шотландски остров

Неговите „удивителни“ последователи и поддръжници – които са хиляди – проследиха пътуването до самия му край, което бележи личен крайъгълен камък за него.

Прочетете повече от Sky News:
Възможен паразит означава, че плуването е спряно при повторно отворен резервоар
Украинско момче, избягало от войната, учи GCSE на уелски език

„Мисля, че за мен този финал е всичко, а това е за всеки, който се бори , ако си прекарвате лошо, тогава първата част от това е просто да отидете и да направите тази промяна и просто да се придържате към нея," каза той.

"Така че за мен финалната линия е всичко след като съм направил лична промяна и е много рядко някога да кажа това, но колко съм горд, че го направих сам и това проработи."

Животът му безспорно се е променил много за шест години, след като срещна своя любим кучешки спътник Джет и „любовта на живота му“, Кейт, с която сега споделя син, Магнус.

„Едно от най-великите неща в едно приключение и със сигурност толкова непланирано, колкото това е, просто не знаеш какво има зад ъгъла," каза той.

"Ако бях тръгнал по тази линия сам, щях да съм щастлив, но да вървя по нея с най-удивителното малко приключенско семейство, а също и моята дъщеря Кейтлин, колко се гордея с нея и колко се гордее тя с нас, не можех да си го представя."

Изображение: Крис с книгата си, Finding Hildasay

Но едно пътуване от 19 000 мили не е достатъчно, за да задоволи „сърбящите крака“ на Крис и Кейт и те вече са насочили поглед към следващото приключение.

„Имам да напиша втора книга, така че ние със сигурност ще направим това в рамките на няколко месеца, но мисля, че между тези няколко месеца все още ще направим някои микро-приключения, но нямаме абсолютно никакви намерения да се установяваме където и да било," каза той.

Кое крайбрежие е следващото в дневния ред? „Всички“, шегува се той.

„Винаги сме говорили за Норвегия, Исландия и някои от скандинавските страни.

„Има толкова много... всичко е за приключението и житейския опит за нас и така искаме да възпитаме нашето момче. Много вълнуващи времена, сега това е само началото."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР