Мъжът с автомобил, в който е имало газови бутилки, умишлено

...
Мъжът с автомобил, в който е имало газови бутилки, умишлено
Коментари Харесай

Шофьор с автомобил с газови бутилки атакува кметство в Холандия

Мъжът с автомобил, в който е имало газови бутилки, съзнателно се блъснал тази нощ в постройката на кметството в холандски град на границата с Германия и е умрял в последвалия пожар. Това заяви телевизионната компания НРК.
Инцидентът се е случил в дребното населено място Бемел до град Арнем покрай границата с Германия. В колата е имало две бутилки с газ, едната от които е избухнала при конфликта. Лумнал е огън, вследствие на който автомобилът е изгорен и постройката на кметството е съществено потърпевша. Тъй като случаят се е случил към 2:00 часа сутринта, като се изключи нападателя, никой не е бил засегнат.
Пожарната бригада, пристигнала на мястото, бързо е изгасила огъня и е разкрила натрупа на мъжа. Идентичността на лидера не е открита, само че полицията заяви, че към този момент има обвинен. Сградата на кметството ще бъде затворена през целия ден, добави БГНЕС.
Органите на реда считат, че е малко евентуално това да е повреда. Водачът е работил напълно умишлено, карайки през тревата и заобикаляйки трудностите - стълбове и пейки - с цел да стигне до постройката на общинския съвет.
Полицията съобщи, че следствието има правдоподобна версия за самоличността на лицето, намиращо се в колата и умряло вследствие на случая. Тази информация обаче не беше разкрита, защото на този стадий става дума единствено за съмнение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР