Мъжът, предизвикал тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София, е

...
Мъжът, предизвикал тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София, е
Коментари Харесай

Пред bTV говорят свидетели на катастрофата на Околовръстното със загинал и двама ранени


Мъжът, провокирал тежката злополука на Околовръстното шосе в София, е бил несъответстващ и се е разхождал след случая. Това описа очевидецът Михаил Главчев в предаването “Тази заран ”.

Вчера сутринта при злополука на Околовръстното шосе почина френски жители, а двама души бяха ранени - французойка и българин. Според очевидци 39-годишният мъж, провокирал злополуката, е карал с 200 км/ч. Колата, в която е бил починалият и ранените се е движела по разпоредбите. Малко-по късно денем се оказа, че мъжът, провокирал злополуката е с. Очакват се и по-късно през днешния ден кръвните му резултати за алкохол и опиати да станат подготвени. Той е в ареста и му е повдигнато обвиняване.

“По това време на пътя би трябвало сходни произшествия да са малко срещани ”, сподели Главчев.

Биляна Борисова описа, че секунди преди да стане случаят, тя и Михаил са минали по Околовръстното шосе.

“Чухме заплашителен гръм, обърнах се и видях, че се появи пушек, а по-късно се разхвърчаха елементи от обърната кола. Позвънихме на телефон 112 незабавно. Обърнахме и отидохме на място, с цел да забележим по какъв начин са потърпевшите и вероятно да използван първа помощ ”, добави тя.

Борисов акцентира, че водачът на първокласния автомобил се е разхождал в профил и е приказвал по телефона.

“По моя преценка частите от колата бяха разхвърчани на към 200 метра. Шофьорът на първокласния автомобил беше несъответстващ, само че не поради шока от тежкия удар, а в резултат на приложимост на доста неща ”, добави Главчев.

Борисова изясни, че се е пробвала да отвори вратата на колата, само че не е съумяла.

“Видях, че водачът на обърнатия автомобил пълзеше и се опитваше да изкара пасажерите от колата. Чух по какъв начин дамата диша, само че тялото на мъжа беше безжизнено ”, сподели тя.

Още от описа на очевидците - гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР