Мъжът, откраднал статуята на Джаки Робинсън от младежко игрище в

...
Мъжът, откраднал статуята на Джаки Робинсън от младежко игрище в
Коментари Харесай

„Позволих на фентанила да ме завладее“: Мъжът, откраднал статуята на Джаки Робинсън, е осъден на 18 месеца затвор

Мъжът, откраднал статуята на Джаки Робинсън от младежко игрище в Канзас, е наказан на 18 месеца затвор. Бронзовата скулптура беше отрязана до глезените и дни по-късно открита да тлее в резервоар за отпадък.

На 2 август Рики Алдерет беше наказан на 18 месеца за кражбата на статуята, както и на 13,5 години за несвързана с нея кражба с щурм. В съда в Канзас той съобщи, че дейностите му са подбудени от пристрастяване към фентанил.

Градът беше шокиран, когато през януари статуята беше отрязана от основата си, оставяйки единствено обувките и краката. 5 дни по-късно пожарникарите откриха обгорелите остатъци от статуята, до момента в който се отзовават на пожар в резервоар за отпадък в различен парк.

 Затварят Автомагистрала „ Тракия ” в посока София поради тежка злополука (СНИМКИ и ВИДЕО) България 2 мин. Затварят Автомагистрала „ Тракия ” в посока София поради тежка злополука (СНИМКИ и ВИДЕО)  А1 закупи правата за Lega Serie A за идващите три сезона Съдържание от партньори 2 мин. А1 закупи правата за Lega Serie A за идващите три сезона  Седмицата стартира със слънчево време, само че без жеги България 2 мин. Седмицата стартира със слънчево време, само че без жеги  Годишна профилактика: 10 квартала в София остават без топла вода България 2 мин. Годишна профилактика: 10 квартала в София остават без топла вода  Бивш пандизчия в ролята на служител на реда: Измамник прибра над 7000 лева от пенсионери Тази сутрин 3 мин. Бивш пандизчия в ролята на служител на реда: Измамник прибра над 7000 лева от пенсионери  Защо беше отхвърлен шефът на Авиоотряда и има ли в това политически зависимости? Тази сутрин 3 мин. Защо беше отхвърлен шефът на Авиоотряда и има ли в това политически зависимости?  Александър Джартов: Силният вятър разпали пожарите в Хасковско и в Ямболско Тази сутрин 3 мин. Александър Джартов: Силният вятър разпали пожарите в Хасковско и в Ямболско  Затварят Автомагистрала „ Тракия ” в посока София поради тежка злополука (СНИМКИ и ВИДЕО) България 2 мин. Затварят Автомагистрала „ Тракия ” в посока София поради тежка злополука (СНИМКИ и ВИДЕО)  А1 закупи правата за Lega Serie A за идващите три сезона Съдържание от партньори 2 мин. А1 закупи правата за Lega Serie A за идващите три сезона  Седмицата стартира със слънчево време, само че без жеги България 2 мин. Седмицата стартира със слънчево време, само че без жеги  Годишна профилактика: 10 квартала в София остават без топла вода България 2 мин. Годишна профилактика: 10 квартала в София остават без топла вода  Бивш пандизчия в ролята на служител на реда: Измамник прибра над 7000 лева от пенсионери Тази сутрин 3 мин. Бивш пандизчия в ролята на служител на реда: Измамник прибра над 7000 лева от пенсионери  Защо беше отхвърлен шефът на Авиоотряда и има ли в това политически зависимости? Тази сутрин 3 мин. Защо беше отхвърлен шефът на Авиоотряда и има ли в това политически зависимости?  Александър Джартов: Силният вятър разпали пожарите в Хасковско и в Ямболско Тази сутрин 3 мин. Александър Джартов: Силният вятър разпали пожарите в Хасковско и в Ямболско

Рики Алдерет се признава за отговорен за кражбата. Той е наказан на 18 месеца затвор и му е подредено да заплати 41 500 $ обезщетение за кражбата на статуята.

Осъден е и на 13,5 години затвор за кражба с утежняващи виновността условия, станала на 1 февруари.Позволих на фентанила да ме завладее и взех доста неверни решения. Няма да отхвърлям това. Никога не съм имал желание да контузвам някого. Срамувам се, срамя се. Каквото и да реши съдът, го одобрявам “, сподели той в съда на 2 август.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР