Мъжът от скандалните кадри, с когото се гаврят в полицейското

...
Мъжът от скандалните кадри, с когото се гаврят в полицейското
Коментари Харесай

Мъжът, с когото се гаврят в полицейското управление в Ихтиман, ще съди МВР

Мъжът от скандалните фрагменти, с който се гаврят в полицейското ръководство в Ихтиман, ще съди Министерство на вътрешните работи. Това съобщи самият той пред bTV и посочи, че към този момент си е наел юрист.

Манол Димитров признава, че е бил доста пийнал, когато е сниман клипът. В момента излежава присъда за кражба.

„ Гафове 2-3 часа, играха си с мен като с маймуна в клетка и ме освободиха”, споделя той.

Манол Димитров е основният воин от клипа в районното в Ихтиман. Свързал се с нас, тъй като се почувствал обиден от видеото, не тъй като е бил потиснат тогава, а едвам в този момент, тъй като някой е решил да популяризира клипа. Кадрите са снимани преди година, твърди той.

„ Това не е първият път. Срещнаха ме по пътя с патрулката, споделиха да се кача, качвам се и ме закараха в ръководството. Условието е ние ти даваме командата, ти ще караш колело, ще правиш салта и по-късно ставаш и си отиваш. С мен се гаврят, каски ми слагат”, изясни Манол. Той призна, че тогава е пил 7-8 водки.

Досега той не е подал тъжба, само че се закани: „ Започвам да ги осъждам, в случай че би трябвало, ще стигна до Страсбург. Това по този начин няма да се размине”.

От полицията обявиха, че Димитров е задържан неведнъж за противообществени прояви и за домашно принуждение. „ Това не е правилно, това са фамилни скандали”, съобщи Манол. В момента той излежава 8-месечна присъда за кражба.

От през вчерашния ден Министерство на вътрешните работи стартира инспекция по случая с видеозаписа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР