Мъжът от Пенсилвания, обвинен в смъртоносно прострелване и обезглавяване на

...
Мъжът от Пенсилвания, обвинен в смъртоносно прострелване и обезглавяване на
Коментари Харесай

Мъжът от Пенсилвания е изправен пред обвинения в тероризъм, след като се твърди, че е обезглавил баща си и е призовал „патриотите“ да вдигнат оръжие срещу федералните работници

Мъжът от Пенсилвания, упрекнат в смъртоносно прострелване и обезглавяване на татко си и проявление на обезглавената му глава във видеоклип в YouTube, е е упрекнат в три обвинявания в тероризъм.

Окръжната прокуратура на окръг Бъкс разгласи в четвъртък, че Джъстин Мон, на 32 години, е упрекнат в три обвинявания в тероризъм; две обвинявания за владеене на инструмент за престъпление; и по едно обвиняване за обир, носене на огнестрелно оръжие без лиценз, кражба, приемане на откраднато имущество, незаконно потребление на информационно оборудване, терористични закани и предизвикателно навлизане.

Той към този момент беше упрекнат в ликвидиране първа степен в връзка с хипотетичното ликвидиране на татко му, 68-годишния Майкъл Мон, който е работил за Инженерния корпус на армията на Съединени американски щати.

В нощта на хипотетичното ликвидиране, Мон разгласява видео в обществените медии, призовавайки „ патриоти в цялата страна “ да вдигнат оръжие против други федерални чиновници. Той е арестуван без стартиране под гаранция. Предвар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР