Мъжът от клипа, който разпространи бившият кмет на Благоевград, е

...
Мъжът от клипа, който разпространи бившият кмет на Благоевград, е
Коментари Харесай

Мъжът от клипа, разпространен от Атанас Камбитов: Бях нарочен, че купувам гласове

Мъжът от клипа, който популяризира някогашният кмет на Благоевград, е подал тъжба в полицията. Причината – Янко Попдимитров съобщи, че е умишлен, че купува гласове в изборния ден и това, по думите му не било истината.

След изборния ден някогашният градоначалник на Благоевград – Атанас Камбитов, популяризира видео в обществените мрежи, на което се вижда Попдимитров, брат му и друго лице – новоизбраният общински консултант от листата на Българска социалистическа партия Бисер Стойчев.

От обявата на Камбитов излиза наяве, че сниманите мъже се занимават с търговия на гласове и то пред една от изборните секции в града.
След загубата: Атанас Камбитов напуща политическите постове в Благоевград След 8-годишно ръководство в града ГЕРБ загуби вота на жителите
Попдимитров обаче упорства, че това е клюка: „ Паркирах си автомобила, до мен беше паркирал напълно инцидентно Бисер Стойчев. Разменихме няколко думи”, обясни в „ Тази сутрин” той.

Разказа, че показаната замяна на пари в клипа в действителност е било предаване на ремонтиран телефон против възнаграждение от 30 лв.. Попдимитров имал сервиз за телефони и брат му си дал апарата за ремонт.

„ Аз изваждам телефон – давам му на брат ми. Телефонът беше за ремонт. Заплати ми ремонтчето. (…) Имам магазин на основната улица в Благоевград. Знаеш ли какво е – всеки да те оприличава на някой цигански барон. Имам семейство, имам деца и си изкарвам парите по напълно почтен начин”, описа още благоевградчанинът.

По думите му никой от екипа на Камбитов не се е свързал с него, откакто видеото е било публикувано. Попдимитров от своя страна към този момент е подал тъжба против незнаен причинител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР