Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго, вече е на

...
Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго, вече е на
Коментари Харесай

Гринго награби адвокатка в съда и я разцелува! Пуснаха го срещу 3 бона гаранция

Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго , към този момент е на независимост. Софийският градски съд промени наложената от Районния съд мярка за неотклонение „ домакински арест “ в парична гаранция от 3000 лева

След като чу решението на тричленния правосъден състав, Гринго разцъфтя. Сграбчи и разцелува адвокатката си пред очите на другия си бранител Димитър Марковски.

Давидов е обвинен за безчинство и нанасяне на лека телесна щета на мъж, наказването за което е затвор до 1 година или пробация. Престъплението е осъществено в дискотеката на артиста Константин в Стyдентския град към 1,45 часа на 29 април т. година

Софи Маринова е била посетител на заведението, когато почитател изискал да се снима с нея, както писа „ Телеграф “. Гринго обаче му отвъртял подобен шамар; че му нанесъл лека телесна щета, стана ясно в съда. На място била извикана полиция и буйният Давидов е бил арестyван за 72 часа.

На 1 май състав на Софийския областен съд наложи на Гринго мярка за неотклонение „ домакински арест ". Той я апелира и делото стигна до Софийски градски съд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР