Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е арестуван

...
Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е арестуван
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа на Софка - Гринго за побой в дискотеката на Константин

Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е задържан за побой в дискотеката на Коцето. Софка имала присъединяване в заведението на своя сътрудник, а самият Константин, както и близката им другарка Преслава се изявявали на сцената в същата нощ, написа glasnews.

Към 1:45 часа на 29 април почитател изискал да се снима с певицата, само че Гринго се ядосал на напористия почитател и го нападнал. Пострадалият, който е обвързван със системата на Министерство на вътрешните работи, даже си глътнал езика по време на сбиването. Той извикал сътрудниците си служители на реда и Гринго бил арестуван за 72 часа.

Вчера Софийският областен съд реши Гринго да бъде подложен под домакински арест, защото към този момент е бил съден от профилирания съд поради изнудване. Справка в архива е посочила, че Давидов има неплатена санкция и съдът го приема за неморален жител. Затова той ще чака у дома решението по делото.

Още през 2016 година Софи Маринова разкри в тв изявление, че мъжът ѝ я бие. „ Както е готин и ухилен и внезапно скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката “, показа тогава ромската перла. Година след началото на връзката им Тодор Давидов бе вкаран пандиза за 10 месеца поради изнудване. Той бе задържан след опит да прибере със закани 50 000 лв. от айтоския търговец Асен Атанасов-Ариф, който бил заплашван по телефона, че в случай че не даде парите, ще убият него и фамилията му. Първоначално Ариф пренебрегнал заканите, само че сезирал полицията, откакто някой стрелял с револвер по къщата му. През месец септември на 2021 година половинката на Софка още веднъж бе задържана при зрелищна акция. Тогава е арестуван за 24 часа със подозрения, че се занимава с незаконна активност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР