Мъжът Лъв, както се очаква в кралска особа. Той обича

...
Мъжът Лъв, както се очаква в кралска особа. Той обича
Коментари Харесай

Какъв човек е мъжът зодия Лъв

Мъжът Лъв, както се чака в кралска персона. Той обича да е уважаван, гледа в очите с боготворене, хвален, даже ласкан, без значение. Водещото тук е да му се възхищаваме. Той е радостен, открит, доблестен. Без дами не може да живее и минута.
Всяка от дамите му е в допълнение доказателство за неговата мъжка мощ и това, че е най-хубавият. Силата на характера, постоянството и оптимизмът, дават позитивни резултати в живота на мъжа Лъв. Понякога е честен, а от време на време нахален. Лъвът е благ и угодлив.
Основното, което му пречи в живота, е мързелът. Ако мъжът Лъв се отърве от него, съумява да реализира най-високите върхове. Мъжът Лъв е артист в живота. Той постоянно е на сцената, по някакъв метод с високо вдигната глава. Въпреки всичките си дефекти, Лъвовете могат да бъдат надеждни другари и грижовни мачовци.
Как обича мъжът Лъв
Мъжът лъв, надали ще пропусне хубава жена. Той обича единствено един-единствен човек, с който ще споделя всичко. Въпреки появяването на непоколебим външен тип, мъжът Лъв е сантиментален и обича красивата връзка. Той се пробва да се грижи за дамата, по този начин тя и хората към нея да кажат: " Ах! " В името на обичаната е подготвен за доста, само че в рационални граници. Влюбил се веднъж, Лъв се трансформира в котка, която, в случай че е вярно погалена, може да сложи корона на главата на гальовницата си.
Лъв - мъжка половост
Мъжът Лъв не просто обича секса. Той не може да живее без него. Взаимоотношенията, без секс не го интересуват. Той е неотклонен полов, въпреки че на първо място мисли за своето задоволство. Винаги се пробва да има полов контакт, тъй че сътрудникът му да остане очарован. Обича буен секс. Обича оралния секс и всевъзможни необикновени полови игри. Не харесва дамите да приказват мощно. Предпочита тези с меден и магически глас.
Мъжкият Лъв в фамилията
Лъвът не се взема решение незабавно на брак. Той избира приятел дълго и скрупулно. В последна сметка се омъжва просто, тъй като е изгубил главата си от обич. Съпругата му би трябвало да е красива, тъй че другите да му завиждат. Съпругата му би трябвало да бъде многолик човек, непредсказуем и не отегчителен.
Не забравяйте постоянно да го хвалите. Ако всичко това стане действителност, тогава ще бъде грижлив и гальовен брачен партньор. Той постоянно ще се пробва да носи повече пари в къщи. Мъжът Лъв е грижлив татко. Ревнив е, а когато е ядосан и ужасяващ, тъкмо като звяр. По-добре да не го ядосвате. Разводът е доста сложен - фамилията за него е неговата неразрушима цитадела, в която влага силата и душата си през целия живот. Често Лъвовете са тирани в фамилията. Но това нормално е по виновност на дамата, която не можа да откри метод.
Съвети за дами

- Бъдете допустимо най-гъвкави.
- Притежавайте естествена хубост. Лъвът не обича прекомерно яркото;
- Способността да сте кралица се прави оценка доста високо;
- Бъдете възхитена брачна половинка - хвалете безкрайно;
- Мъдрост и мощ на волята - с мъж Лъв, това е просто необходимо;
- Той желае партньорката му да е надеждна и вярна;
Лъвове звезди:
Антонио Бандерас, Арнолд Шварценегер, Игор Крутой, Леонид Якубович, Мик Джагър, Гай де Мопасант, Ив Сен Лоран и Марат Башаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР