Мъжът, който засне принцесата на Уелс в Уиндзор през уикенда,

...
Мъжът, който засне принцесата на Уелс в Уиндзор през уикенда,
Коментари Харесай

Мъжът, който сподели видеоклип от фермерския магазин на Кейт Мидълтън, разкрива защо спря да снима кралската двойка

Мъжът, който снима принцесата на Уелс в Уиндзор през уикенда, „ бързо спря да записва “, откакто снима кралската двойка на камера.

Кейт и принц Уилям бяха видяни на обществено място дружно за първи път след коремната интервенция на принцесата, до момента в който се впуснаха в инцидентна разходка покрай дома си в Уиндзор. Кадри, снимани от клиент, ги демонстрират по какъв начин пазарят в Windsor Farm Shop, два месеца откакто 42-годишната Кейт претърпя коремна интервенция в частна лондонска болница.

Инженерът Нелсън Силва, 40, който излезе напред като индивидът зад Камерата удостовери, че несъмнено е Кейт във видеото след странни спекулации и тайни теории за нейното местоположение онлайн. Нелсън отхвърли „ нелепите “ изказвания, че в клипа в действителност не е тя – и сподели, че личният състав е „ разчувствуван “ да види Кейт.

Бащата, който бил на пазар за пържоли, когато видял кралската двойка, сподели, че в началото е записал видеото, с цел да го изпрати на фамилията си, което го предизвести за слуховете,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР