Мъжът, който вчера е направил опит да нахлуе в централата

...
Мъжът, който вчера е направил опит да нахлуе в централата
Коментари Харесай

Заплашвалият Нинова и Радев с SMS-и се опита да нахлуе на „Позитано 20”


Мъжът, който през вчерашния ден е направил опит да нахлуе в централата на Българска социалистическа партия на „ Позитано 20” е същият, който преди няколко месеца заплашваше президента Румен Радев и водачът на левицата Корнелия Нинова с есемеси.

Това разясни самата Нинова в партийната централа.

Мъжът беше арестуван в Пазарджишко през юни. Тогава вътрешният министър Валентин Радев обясни пред bTV, че мъжът е дал показания, подписал е сигнален протокол и е освободен.

По думите на Нинова тя нямала визия за какво е определена от въпросния човек.

След случая на „ Позитано 20” на място са пристигнали чиновници на отдел „ Убийства” и са разпитвали сътрудниците ѝ, имали директен контакт с нарушителя.

„ Охраната, секретарката, на която се е обадил по телефона, административният шеф, който е слязъл да види какво става в тази блъсканица – те дадоха показания, тъй като са директни свидетели”, сподели Нинова.

По това време водачът на левицата е била в кабинета си.

Въпреки опита за навлизане и двете произшествия, които сполетяха Корнелия Нинова в миналите месеци, тя отхвърли да употребява защита от НСО. По думите ѝ парите, които давали хората, не трябва да отиват за защита на политиците.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР