Мъжът, който преби до смърт приятелката си в Айтос, от

...
Мъжът, който преби до смърт приятелката си в Айтос, от
Коментари Харесай

Пребитата в Айтос жена криела насилието, защото обичала бащата на сина си

Мъжът, който преби до гибел приятелката си в Айтос, от която има дете, е направил цялостни признания, потвърди говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
 
19-годишната майка на 2-годишно момиченце умря в неделя след побой от мъжа, с който живеела.
 
Убийството се случи след запой в ресторант. 27-годишният Теньо Енчев нямал брак с Ивета, само че живеели на фамилни начала, имали дете - момченце на 2 години. Младият мъж е престъпно проявен, изтърпял присъда в Бургаския затвор, в пандиза бил и брат му.
 
Във съдбовната нощ младите и детето седнали на непосредствен ресторант край дома си. Свидетели на безпричинна агресия станали както персоналът на ресторанта, по този начин и присъстващи клиенти на прилежащите маси.
 
" Обиди, жестоко отношение... За сметката се скараха, тъй като имаше промеждутъчен бон от 18.10 лв.. След още поръчки той я накара да пристигна да вземе цялата сметка. Тя му донесе сметката от сорта на 32 лв. и стотинки. Той за какво и по какъв начин по този начин сметката е един път 18 ", описаха очевидци.

" Гледам от прозореца по какъв начин й протяга ръка, тук се разкърви. Тя се разрева и потегли към тоалетната, той потегли след нея. Той и на хлапето посягаше и хлапето удари. Малкият се разрева, те започнаха да се карат, по-късно тя пристигна тук, пушихме по една цигара и видях ръката й синя. След това видях по какъв начин той й протяга ръка и я удря ", описа служителка на ресторанта. Тя споделя, че Ивета криела насилието, тъй като обичала бащата на сина си.
 
Побоят траял и по пътя към дома им, както и откакто се прибрали. Съседката чула писъците на детето и сигнализирала на полицията. Теньо е задържан, а младата жена открита в безсъзнание. Младата жена била превозена с тежка черепно-мозъчна контузия и пострадвания по цялото тяло в реанимация на бургаската болница. Въпреки напъните на лекарите тя умря.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР