Мъжът, който обезглави с брадва старица в Кременец, няма да

...
Мъжът, който обезглави с брадва старица в Кременец, няма да
Коментари Харесай

Потрес! Мъжът, обезглавил старицата в Кременец, се размина със затвора

Мъжът, който обезглави с секира бабичка в Кременец, няма да влезе в пандиза. Наказателното произвеждане против 49-годишния мъж бе прекъснато от прокуратурата, оповестява вестник „ Родопи voice “.

``
реклама
 
Назначените правосъдни експертизи са потвърдили, че родопчанинът страда от психическо заболяване и все още на осъществяване на зверското действие е бил неуравновесен, т.е. не е можел да схваща и да управлява дейностите си.

 
Предстои произвеждане по използване на насилствени медицински ограничения по отношение на причинителя на убийството, показаха още пред медията ни от Окръжната прокуратура в Кърджали.
 
В момента мъжът се намира в Психиатрична болница.
 
Убийството бе осъществено на 21 април 2018 година. Мъж с психологични проблеми съвсем обезглави с секира стара жена на улицата пред дома й.
 
77-годишната Х. А. била покосена с един удар. Главата й била съвсем отделена от тялото. Престъплението хвърли в смут локалните поданици. При задържането на извършителя-49-годишен локален гражданин, участваха и спецполицаи.

Мъжът се бе затворил в дома си, където живеел с родителите си. Във съдбовния ден майка му и татко му били при съседи, където се подготвяли за заравяне. Минути след действието майката на килъра се прибрала в къщата, а мъжът нападнал и нея с брадвата.
 
Жената съумяла да избяга, заключвайки дома и търсейки подпомагане от пристигналите към този момент служители на реда в селото.
 
49-годишният мъж от години се лекувал в Психиатрията в Кърджали. Само дни преди убийството бил освободен от здравното заведение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР