Мъжът, който е обвиняем в опит за убийство в Лом,

...
Мъжът, който е обвиняем в опит за убийство в Лом,
Коментари Харесай

Арест за мъж, пребил друг пред дискотека. Хванат е с ново провинение

Мъжът, който е обвинен в опит за ликвидиране в Лом, е вкаран зад решетките. Причината е, че е бил хванат да кара без брошура.

27-годишният мъж се проверява за това, че през октомври пребил 43-годишния Десислав Александров пред дискотека „ Х “ в крайдунавския град. 10-ина дни след побоя потърпевшият, който е прочут като Джек, изпаднал в безсъзнание и бил признат в ломската болница.

На бияча било повдигнато обвиняване, само че съдът го остави на независимост с мярка „ Подписка “. Докато траело следствието против него обаче 27-годишния направил поредна издънка, написа bulnews. На 4 ноември той бил спрян за инспекция, до момента в който карал мотоциклет в из Лом. Катаджиите открили, че младият мъж няма шофьорска брошура.

За същото действие към този момент му е било наложено административно наказване с разпореждане на началник-сектор на районно управление (на МВР) на Лом, влезнало в законна мощ на 6 октомври т.г.

Мъжът е престъпно проявен и е неведнъж осъждан. Съдът е приел доводите на прокуратурата за това, че е налице извънредно висока степен на социална заплаха на обвинения, както и от укриването му от правораздаването или осъществяването на закононарушение.

Взетата е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ може да бъде обжалвана пред Окръжен съд – Монтана.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР