Мъжът е управлявал голямата машина в лявата лента и направил

...
Мъжът е управлявал голямата машина в лявата лента и направил
Коментари Харесай

Нова Информация: Трагедия! Адска Катастрофа В Унгария! Загина Българин

Мъжът е управлявал огромната машина в лявата лента и направил опит да се включи в придвижването по дясната. В този миг обаче камионът се сблъскал с японското возило.

Заради мощния удар, водачът на камиона изхвръкнал от кабината и паднал на автомагистралата. Точно тогава от там минавал лек автомобил „ Шкода “, който премазал българина. Камионът обаче траял да се движи по автомагистралата, като няколко пъти се блъснал в мантинелата, а по-късно се спрял в отводнителния канал. Сузукито също било навлязло в канавката.

По данни на унгарската полиция българинът е изгубил живота си на място поради контузии, несъвместими с живота. Униформените допълват, че 41-годишният мъж не си е бил сложил защитен колан, което е можело да избави живота му. Шофьорът на японската кола също потърпевш съществено, като се наложило пожарникари да режат ламарините на возилото, с цел да го извадят. Причините за злополуката още се проверяват. От Министерството на външните работи на България към момента нямат информация за трагичния случай.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР