Мъжът е обвинен и за това, че е проникнал противозаконна

...
Мъжът е обвинен и за това, че е проникнал противозаконна
Коментари Харесай

Последна Информация! Умопомрачително Убийство Хвърли Цяла България В Ужас! Заклаха С Нож Съпруга На Самата

Мъжът е упрекнат и за това, че е проникнал незаконна в жилището на жертвата.

Свидетел по делото е единствено някогашната жена на подсъдимия - Айше Ш., която все още на убийството била у дома с новия си брачен партньор - Ереджеб. От брака си с Мехмед тя имала 3 деца. От пролетта на 2016 година те към този момент не били дружно. След раздялата Мехмед отпътувал да работи във Англия, а Айше заживяла с Ереджеб.

Според прокуратурата Мехмед не можел да се помири с събитието, че брачната половинка му живее с различен мъж. Ядосвал го и обстоятелството, че той работи в Англия, изпраща средства на брачната половинка си, а тя " отишла при различен мъж ". След като се разделили, той съумял да откри телефонния номер на новия мъж на Айше и почнал да го заплашва, че ще го заколи тъй като е лишил жена му.

На 24 май 2017 година подсъдимият, който два дни по-рано се завърнал в България, решил да отиде до село Снягово и да реализира желанията си за убийството на Ереджеб. Тогава обвиненият закупил нож, с който решил да извърши убийството.

Мехмед знаел къде се намира къщата на двамата. Той изчакал да се стъмни. Когато стигнал до къщата на потърпевшия видял, че осветлението още работи. В един часа след среднощ лампите изгаснали. Тогава Мехмед Ю. сложил фенерче - първенец на главата си, само че без да го включва. Влязъл през отключената входна врата в двора и почнал да се ослушва под прозорците, които били тъмни.

На площадката пред входната врата той извадил ножа. Оказало се, че входната врата била отключена. Той влезнал в дома и почнал да опипва стените, с цел да се ориентира.

Мъжът стигнал до една от вратите и влезнал в стаята, където спели двете му по-големи деца. Той постоял известно време и излязъл. След това влезнал в първата стая в ляво по коридора, където спели жертвата и някогашната му брачна половинка, написа нюз.бг. В стаята било и деветмесечното им бебе.

Мехмед Ю. разпознал по силуетите някогашната си брачна половинка, която спяла от дясната страна на леглото. Тя била бременна в осмия месец, което не му било известно. От лявата страна на леглото спял Ереджеб.

Тогава Мехмед съблякъл коженото си яке и го пуснал на земята, с цел да не издава звук. След това се доближил към спящия Ереджеб и му нанесъл удар с ножа в региона на шията от дясно.
Пострадалият се опитал инстинктивно да се отбрани, замахвайки с ръце, при което подсъдимият му нанесъл две порезни рани по пръстите на лявата ръка.

В продължение на седем дни Мехмед се укривал в гората и землищата на селата Снягово, Дъскотна, Руен и Рудина. Той е хванат на 31 май предходната година в село Рудина.

Делото против подсъдимия ще се гледа на следващия ден, 3 май.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР