Мъжът е карал с отнета шофьорска книжкаНа 12 декември, около

...
Мъжът е карал с отнета шофьорска книжкаНа 12 декември, около
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор на товарен автомобил изгоря в Русе

Мъжът е карал с отнета шофьорска брошура

На 12 декември, към 14:30 часа екип на Първо районно управление (на МВР) - Русе е изпратен на подаден сигнал за лидер, който ръководи МПС в периода на отнемане от право за ръководство. На посочения адрес на бул. " Трети март ", пред товарния вход на цех, чиновниците са засекли да доближава посоченото транспортно средство товарен автомобил марка " Форд ", модел " Транзит ".

При последвалата инспекция като лидер е открит 33-годишен мъж. Било установено, че транспортното средство не е минало годишен механически обзор, за което му е бил формиран фиш по ЗДВП, а при инспекция на документите на лидера, е станало ясно, че е лишен от право за ръководство и заради тази причина не може да показа документ за дееспособност. При информация в масивите на полицията е изяснено, че на лидера е издадено наказателно разпореждане, връчено му е и е влезнало в действие предишния месец, с което е лишен от правото да ръководи МПС, оповестиха от пресцентъра на полицията в Русе.

За подпомагане и спомагателни инспекции на място е бил изпратен и екип на пътна полиция. При последвали проби на лидера за приложимост на алкохол и опиати с механически средства, дрегерът за алкохол е дал негативен резултат, само че уредът за опиати е отчел позитивен за амфетамин и метамфетамин.

На водача е формиран акт и е изпратен за предоставяне на проби в здравно заведение. Установеното от униформените е документирано и случаите са предадени на проверяващи служители на реда.

Заведено е бързо произвеждане за закононарушенията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР