Мъжът е извадил хладното оръжие, с което нанася шест порезни

...
Мъжът е извадил хладното оръжие, с което нанася шест порезни
Коментари Харесай

Служител На Военна Полиция Закла Жена Си В Заведение В Центъра На Плевен!

Мъжът е извадил хладното оръжие, с което нанася шест порезни рани по ръцете и тялото на дамата. По информация на Нова телевизия в заведението е имало чиновник на Министерство на вътрешните работи, който е обезвредил военния служител на реда.

Раните по тялото на дамата са били повърхностни и няма заплаха за живота й. Мъжът е арестуван, а следствието против него се води от военна полиция и прокуратура.Инцидент с нож съвсем по същото време в четвъртък имаше и в София. На кръстовището на булевардите " Никола Габровски " и " Г.М. Димитров " зародил скандал поради секване на пешеходна пътека.

Двама мъже, за които се твърди, че са престъпно проявени, са били в автомобил. Те описват, че са били нападнати пресичащ зебрата, който имал нож и съумял даже да ги нарани.

Потърпевшите сами се придвижили до болница " Св. Анна ". Там и двамата са претърпели сполучливи интервенции. Към момента положението им е нормализирано.

Столичните служители на реда са подхванати дейности по издирването на посочения за нападател мъж, само че към момента не са го заловили.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР