Мъжът Дева се отличава с изключително остър ум. Първото нещо,

...
Мъжът Дева се отличава с изключително остър ум. Първото нещо,
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Дева

Мъжът Дева се отличава с извънредно изострен разум. Първото нещо, което живо го интересува за другите хора е какви средства те имат те и по какъв метод разполагат с тях. От негова позиция да се разхищават пари е един от най-тежките грехове, тъй като те са мерило, с чиято помощ могат да се оценят достиженията и триумфите на хората.
На света към момента не се е родил точния човек, който има способността да уговори мъж Дева да направи някаква случка или премеждие, в случай че съществува даже и най-малък риск за неуспех. Девите имат някакво неповторимо вътрешно възприятие, което служи за сигнална лампичка, която ги предизвестява да избягнат всевъзможен тип рискове. Вероятно това не е възприятие, а вътрешен глас, която е подсилена с изчерпателен разум и умения да проучват дадена обстановка, предвиждайки 3 хода напред. " Не " - казано от мъж Дева, значи само и единствено " Не? " и безусловно в никакъв случай " Може би ".
 Ето за какво Девата е най-хубавата зодия Ето за какво Девата е най-хубавата зодия
Животът на хората, родени сред 23-ти август и 23-ти септември, се ръководи от планетата Меркурий. Известни са като “перфекциони...
Този мъж е извънредно взискателен, когато прави избор за другари и извънредно рядко бърка. Но в случай че въпреки всичко се получи някакво неразбирателство, то ще е единственото. Няма да повтори една неточност два пъти в никакъв случай.
Той е доста убеден, че всички към него би трябвало да се преценяват с неговите правила и упования и тъкмо поради това е доста сериозен. Нямам по какъв начин да си премълчи, в случай че става въпрос за дефекти. На мъжът Дева безусловно ще му се " завърже " езика, в случай че се наложи да направи на някой комплимент.
Спортува на драго сърце, храни се здравословно и обожава разходките из природата. Такъв метод на живот доста му оказва помощ да се оправи с прословутата си раздразнителност.
За мъжът Дева дамите за някакъв куриоз, които изисква усърдно проучване. Една странна играчка, с която той може да се глези и да опитва. А стане ли въпрос за секс - той е единствено една от многочислените приятни страни на живота, само че никога не и цел на битие.
 Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки
По природа дамите се явяват носители на мека сила. Те са основани, с цел да се грижат за другите, да отдават топлота и да съграждат. Т...
Сред хората, родени под този знак има максимален брой кариеристи. Девите са толкоз доста заети с цел да съумеят на професионално равнище, че за романтика и обич им остава напълно малко време. Те са импулсивни, поредни и имат извънредно развито възприятие за дълг и отговорност. По неписано предписание - мъжете Дева заемат второто място по значителност в крупни компании - те са надеждни, методични, виновни, само че поради скромността им, която им е присъща, рядко биха ги назначили на управителна позиция. Като цяло са извънредно  добросъвестни служащи и постоянно ще изпълнят поставените им задания по съвършен метод.
Когато става въпрос за обичаната жена, той постоянно ще избере ролята на мъжът - татко, настойник и бранител, даващ мъдри препоръки. За мъжът Дева едно решение за сватба би било извънредно мъчително и мъчно нещо. Ще се раздира дълго време и мисли, терзания и подозрения, дали въобще е належащо да се реши на тази стъпка, дали тази жена му е нужна в живота, тя ли е подобаващата, има ли солидна банкова сметка или някой парцел повече, дали няма да му се намесва непрекъснато в персоналните му навици, дали няма да се пробва да то спре от най-любимите му занимания.... все въпроси и въпроси. Но в случай че разсъдъкът въпреки всичко му каже " давай ", той въпреки всичко ще насочи съдбовното предложение, само че то никога няма да бъде разпалено по метод, по който би желала всяка жена.
В брака той ще внесе честност и надеждност, само че никога не и стремежи за излизания по нощни заведения, купони, както и на всевъзможни изненади свързани с романтика. Във всеки един почивен ден ще избра да уважи книга или...да поработи още малко. Опасението, че той може да се прибере рано сутринта в къщи и да стартира с думите " Имам право да се позабавлявам " - не важи!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР