Мъжът, чийто труп е открит в сряда сутринта край село

...
Мъжът, чийто труп е открит в сряда сутринта край село
Коментари Харесай

Мъжът, чийто труп е открит край село Скутаре, е бил пастир

Мъжът, чийто мъртвец е открит в сряда сутринта край село Скутаре, е бил овчар и работел при един от животновъдите в селото.

64-годишният Живко дошъл преди време от Северна България, с цел да търси прехранване. Наел го локален фермер, прочут в селото с прякора Кольо Убрето. Той има огромни стада овце и кози, за  които се грижели двама овчари, написа.

Живко обичал чашката и рядко бил изтрезнял, настояват хора от селото. Във вторник откакто прибрал животните, той си тръгнал от фермата и повече никой не го е виждал. В сряда сутринта бил открит от служащи, покрай ЖП линията. В първия миг решили, че е получил инфаркт, защото при първичния оглед не са открити следи от принуждение. В следствие при аутопсията патолозите открили вътрешни контузии, получени най-вероятно от побой. 

Направен е още един оглед на мястото на престъплението, прегледани са записи от камерите в региона на фермата. за 24 часа в полицията са били отведени работодателя на Живко, както и неговия сътрудник. След разпити, обаче и двамата са били освободени. 

Разследването е преквалифицирано за закононарушение по член 124, алинея 1, вр. с член 128, ал.2, вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс и се води под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР