Мъжът, , бил ядосан, че друг пациент го прережда. Това

...
Мъжът, , бил ядосан, че друг пациент го прережда. Това
Коментари Харесай

Мъжът, разбил вратата на Спешното в Кюстендил, се ядосал на пациент - Здраве

Мъжът,, бил сърдит, че различен пациент го прережда. Това описа по Нова телевизия дежурният доктор доктор Даниел Велинов, очевидец на инцидента.

По времена нощното ми дежурство на 1 против 2 февруари, малко след 12 часа, пристигна пациент с контузия на главата, който се нуждаеше от превръзка, фотография и тегел. Докато го превързвах, екип на полицията докара пациент за освидетелстване, с цел да се откри дали може да бъде арестуван. Пациента, който преглеждах усети, че му се взима ред или нещо сходно, ядоса се, стана замяна на реплики. Опитах се да овладея ситуацията, изкараха единия извън, по-късно и другият пациент излезе и докато му оправях документите хирургичното отделение и фотоси удари няколко пъти счупи врата на коронавирус стаята, описа доктор Велинов.

По думите му личният състав не е бил заплашен, спорът бил сред двамата пациенти. Между тях не е имало сдърпване, тъй като служителите на реда са пазели, изясни медикът.

Агресивният мъж получил контузия, когато след приложимост на алкохол решил да счупи стъклена чаша в главата си, изясни доктор Велинов. 

Счупената врата към този момент е поправена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР