Мъжът беше задържан вчера в София, а от столичната дирекция

...
Мъжът беше задържан вчера в София, а от столичната дирекция
Коментари Харесай

Затворникът беглец бил заловен, след като ударил с камък в главата жена, за да я ограби


Мъжът беше арестуван през вчерашния ден в София, а от столичната дирекция на полицията оповестиха детайлностите за ареста. На 10 април към 14 часа в региона на парк " Витоша " стара жена е била нападната от чужд, който я блъснал с камък по главата и лишил дамската ѝ чанта с мобилен телефон и други персонални движимости.

В хода на подхванатите дейности по определяне на нападателя, станало ясно, че същият е разгласен за общодържавно търсене поради бягството му от мястото за отнемане от независимост. Служителите на Шесто Районно ръководство в София, взаимно с техни сътрудници от бранш " Издирване " към Столична дирекция на вътрешните работи, влезнали в дирите на причинителя и на 11 април го задържали на територията на столицата.

Съпричастността му към нападението над старата жена била доказана, а част от отнетите ѝ движимости били открити и конфискувани. 

Софийска районна прокуратура е привлякла въпросният мъж като обвинен, като му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа. 

В досието му има поредност от обири и един обир. Заради положителното си държание в пандиза обаче бил на лек режим и получил привилегията да работи. В петък - в края на работния ден, не се върнал в пандиза, за което надзирателите незабавно уведомили полицията. Избягалият пандизчия имал навика да води бездомнически живот и преди е бил засичан на разнообразни места в страната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР