Мъжът беше спрян на кръстовище в ромската махала по време

...
Мъжът беше спрян на кръстовище в ромската махала по време
Коментари Харесай

Искро Бейков от ДПС е кандидат-депутатът, в чиято кола бяха открити списъци

Мъжът беше спрян на кръстовище в ромската махала по време на рутинна инспекция на пътни служители на реда. Шофьорът, който е бил без колан, обяснил, че бърза, тъй като е член на секционна изборна комисия.

 

Това усъмнило чиновниците на Министерство на вътрешните работи, тъй като инспекцията била в ранния следобяд. Те решили да ревизират колата и документите на мъжа.

 

Оказало се, че той е претендент за народен представител от политическа партия. В жабката на автомобила са открити описи – тетрадка с цялостните имена на хора от квартала, както и имена на улици. Списъците са конфискувани от полицията.

 

Сигнал незабавно е подаден в окръжната и в районната прокуратура. Според закона обаче, в случай че си претендент за депутата, имаш имунитет и нямаш право да бъдеш арестуван или разпитан.

 

bTV потърси за коментар претендента за депутат пред дома му. Опитите ни през целия ден остават без резултат до този миг. Потърсихме и политическата партия, която го е номинирала за претендент от 13-и МИР в Пазарджик. От локалната конструкция на ДПС в Пазарджик чакаме формален коментар. 

 
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР