Мъж, застрелян от въоръжени полицаи, след като се опита да

...
Мъж, застрелян от въоръжени полицаи, след като се опита да
Коментари Харесай

Стрелба в Саутуорк: `Чарен кон`, застрелян от полицията с арбалети и меч на снимката

Мъж, убит от въоръжени служители на реда, откакто се опита да нахлуе в дом с арбалет, меч и брадвичка, е кръстен на локално равнище като Брайс Ходжсън.

30-годишният мъж умря, откакто полицията дойде на място в Саутуорк, Южен Лондон, в ранните часове на вторник след известия, че мъж се е опитал да влезе принудително в дом. Столичната полиция беше извикана в Bywater Place, Surrey Quays, малко преди 5 сутринта, откакто ужасени поданици подвигнаха паника.

Полицаите споделиха, че той е носел разнообразни оръжия по това време, в това число арбалет, и заплашвал да навреди на жителите вътре. Опитите на служителите на реда за договаряния бяха несполучливи, което ги накара да извикат подкрепление от въоръжена полиция.

След това господин Ходжсън влезе в дома и въоръжен служител на реда стреля с револвер. Парамедици бяха извикани на мястото, само че за жалост той беше разгласен за мъртъв.

Съседите на господин Ходжсън го разказват като „ мрачен кон “, който е „ нервозен “ и пуши трева. Един жител на легловата база в Южен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР