Мъж зарязва Обединеното кралство, за да живее в Тайланд и

...
Мъж зарязва Обединеното кралство, за да живее в Тайланд и
Коментари Харесай

Мъж се премества от Обединеното кралство в Тайланд и се зарича никога да не се връща поради „цената на живота и престъпността“

Мъж зарязва Обединеното кралство, с цел да живее в Тайланд и се зарича в никакъв случай да не се връща във Англия – заради „ разноските -на рецесия в живота и равнища на престъпност ".

Риян Рупарелия, на 22, купи еднопосочен билет и отлетя за Банкок, Тайланд, през януари 2023 година и възнамерява да обиколи страната, преди да откри място, където да се откри. Преди да замине за Тайланд, Риян работеше 30 часа на седмица като рецепционист в Powerleague - печелеше £11 на час.

Все още живеейки с родителите си в Брент, Лондон, Риян споделя, че е знаел, че ще не може да си разреши да наема самичък в Обединеното кралство - по тази причина той стартира да търси другаде. След като посети Тайланд три пъти в предишното, Риян се влюби в страната и резервира еднопосочен самолетен билет от Хийтроу, който му струваше £500.

Риян е в Тайланд от месец и се зарича в никакъв случай да не го прави се завръща в Обединеното кралство и се надява да докара фамилията си в страната, откакто се откри. Той сподели, че също се чувс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР