Мъж загуби чантичката си във Велико Търново. Но за кратко!

...
Мъж загуби чантичката си във Велико Търново. Но за кратко!
Коментари Харесай

Мъж забрави чантичка с пари и документи, добри хора го изненадаха

Мъж загуби чантичката си във Велико Търново. Но за малко! Пенко отишъл на пазар с жена си. Паркирали колата си до магазините, а мъжът отишъл да помогне на брачната половинка си с чантите. В този миг оставя чантичката си, с пари и документи върху колата. Връщайки се открива, че персоналната му движимост я няма. За негово благополучие положителни хора незабавно я прибират, с цел да не бъде открадната.

„ На 22.08. паркирам колата на паркинга на ЦБА. Ще пазарим зеленчуци. Съпругата купува домати. За да не ѝ тежи отивам да ги занеса в колата. Оставям си чантичката с пари и документи на покрива на колата. Връщам се на пазара и се сещам, че съм си не запомнил чантичката. Връщам се до колата, няма я. Секунди по-късно идва една жена и споделя, че е предала чантичката на портала. В същия миг идва и служителят, отиваме на портала и си получавам чантичката, всичко е в нея.

Благодаря на тези положителни хора, на дамата и служителя. В последния миг виждам номера на колата на дамата ВТ 24-79. Не забелязах обаче последните букви.

Да са живи и здрави такива положителни хора! Има вяра за нашето общество!, “ написа Penko Siderov. 

„ Има към момента и хора ЧОВЕЦИ, поради които сме длъжни да продължим да живеем, “ разяснява гражданин на града.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР