Мъж загина след ужасяващо нападение от 4 големи кучета на пътя в Хавай, съобщи полицията

...
Четири големи кучета нападнаха и убиха мъж, за който се
Коментари Харесай

Четири големи кучета нападнаха и убиха мъж, за който се смята, че е на около 70 години в Хавай във вторник, съобщи полицията.

Свидетел каза на полицията, че е чул суматоха пред дома си в жилищния квартал на Hawaiian Ocean View Estates във вторник сутринта, казаха служители. Той прогонил кучетата, след като видял нападнат мъж на пътното платно.

Жертвата беше в безсъзнание, когато полицаите пристигнаха малко преди 9 сутринта местно време. Той е откаран в болница за лечение, но е починал от нараняванията си. Жертвата все още не е идентифицирана. Ще бъде извършена аутопсия, за да се установи причината за смъртта му.

6-годишно момче загина при атака на куче във Флорида през юли. През май жена беше убита, а 8-годишно дете беше ранено при нападение на куче в Индиана. В Айова бе убито бебе, а жена беше тежко ранена по-рано през май.

Нападенията на кучета в Луизиана и в Айдахо през януари оставиха деца мъртви. През февруари мъж на около 80 години беше убит, а други трима бяха ранени при нападение на куче в Тексас. Жена от Пенсилвания почина, след като беше нападната от съседско куче през март.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР