Мъж зададе прост въпрос на бъдещата си съпруга и я

...
Мъж зададе прост въпрос на бъдещата си съпруга и я
Коментари Харесай

Бъдеща булка отговори на прост въпрос на годеника си и той я заряза на секундата

Мъж зададе елементарен въпрос на бъдещата си брачна половинка и я заряза поради неприемливия отговор, който получи. На шокиращата история публичност даде изоставената младоженка в обществената мрежа Reddit.

26-годишна потребителка с прякор Last-Block-4621 споделя, че докато учела в колежа, имала по няколко сътрудници за една нощ. Скоро по-късно обаче съжалила за дейностите си и решила да постави завършек на развратния си живот.

„ След колежа започнах да вървя по срещи, само че не разбирах какви качества диря в дълготрайния си сътрудник. Правих секс с няколко мъже, макар че не трябваше да го върша “, признава тя.

Дамата акцентира, че съжалява за постъпките от младостта си и прибавя, че в случай че може да върне времето обратно, би постъпила по напълно друг метод.

Когато един ден годеникът й я попитал какъв брой полови сътрудници е имала преди него, тя решила да бъде почтена и му разказала всичко.

„ Той ме напусна и в този момент се чудя дали някой въобще ще пожелае да се ожени за мен. Страхувам се още веднъж да потегли по срещи, защото това ще значи, че броят на хората, с които съм правила секс, единствено ще пораства “, споделя отхвърлената жена.

В мненията под поста доста консуматори обаче я поддържат. Някои допускат, че годеникът й просто си е търсил причина да се разделят. Други пък считат, че я е  заразял, тъй като не е сигурен в себе си.

„ Не си направил нищо неприятно. Опитът от миналото ни прави такива, каквито сме “, предизвиква я един от потребителите. /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР