Мъж за пример е водещият на Здравей, България“ Виктор Николаев.

...
Мъж за пример е водещият на Здравей, България“ Виктор Николаев.
Коментари Харесай

Виктор Николаев: Мъж под чехъл или мъж за пример?!

Мъж за образец е водещият на " Здравей, България “ Виктор Николаев. Журналистът, който става в ранни зори за работа, се грижи и за битовия комфорт на фамилията си, заявяват фотографите на " Ретро “.

Николаев бърза заран да свърши с препитването на политици по значими тематики в ефира и по-късно се отдава на домашни отговорности. Щом си тръгне от Нова телевизия, разградчанинът хуква да пазари, а след това се прибира право вкъщи.

Журналистът бе засечен в работен ден да се реди на опашка в рибния магазин. Той се допита до продавачката коя риба е подобаваща за скара и си купи класическата скумрия, с цел да подготви здравословна вечеря. После влезе в месарницата, с цел да зареди хладилника с пържоли. Виктор и този път беше самичък, без половинката си – радиоводещата Людмила Железова.

Напоследък водещият е раздразнителен в ефир и съгласно негови сътрудници от известно време даже бил на успокоителни. Явно напрегнатата журналистическа работа плюс домакинските отговорности у дома му идват допълнително и той бил на лимита на силите си.

Виктор от дълго време има славата на мъж под чехъл, който извършва заповедите на брачната половинка си. Нейни колежки мощно й завиждали, че брачният партньор й е хем прочут, хем оказва помощ в семейството, грижлив татко е, а и носи пари у дома.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР