Мъж, въоръжен с керамичен нож, е нападнал полицаи в префектурата

...
Мъж, въоръжен с керамичен нож, е нападнал полицаи в префектурата
Коментари Харесай

Четирима полицаи бяха убити с нож в центъра на Париж

Мъж, въоръжен с керамичен нож, е нападнал служители на реда в префектурата на Париж. Той е атакувал петима души, четирима са починали, оповестява Българска телеграфна агенция. Нападателят е убит в двора на префектурата от служител на реда.

Загинала е полицайка и трима нейни сътрудници.

Вероятно става дума за споразумяване на персонални сметки, а не за тероризъм, оповестяват от полицията. Нападателят е влетял в Дирекцията на разузнаването на префектурата на полицията в Париж. Той е неин някогашен административен чиновник в същата дирекция.

" Наша колежка умря от раните си при нахлуване с нож. Друг сътрудник е в положение на потрес. Извършителят на нападението бе убит от различен наш сътрудник ", заяви локалният началник на полицейския профсъюз " Алианс " Лоик Травер, представен от Ройтерс.

Полицейската префектура към този момент не загатва версия за терористично нахлуване. Според полицейски източник може да става дума за почистване на сметки в интимни взаимоотношения. Няма сведения за различен нападател.

Близката метростанция бе затворена, а регионът към префектурата на парижката полиция в историческия център на френската столица отцепен.

Вътрешният министър Кристоф Кастанер, който трябваше да посети Турция, отсрочи визитата си и посети мястото на нападението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР