Мъж в инвалидна количка четири години не може да излезе

...
Мъж в инвалидна количка четири години не може да излезе
Коментари Харесай

Мъж в инвалидна количка от Благоевград не е излизал от дома си 4 години. Защо?

Мъж в инвалидна количка четири години не може да излезе от вкъщи си . Случаят е от Благоевград и бе разказан от „ bTV “. 

Причината са дейностите на негови съседи, които са приобщили кулоар към техния апартамент. Именно той води към спешния излаз на постройката

Васил Гердов описа, че безусловно няма от кое място да излезе. От Спешна помощ е бил изнасян от постройката на носилка

Това бе доказано и от Валерия Велева . Тя акцентира, че мъжът е в извънредно тежко здравословно положение. Предложението на етажната благосъстоятелност било той да минава по специфична рампа

Преди години е имало вход-изход от западната страна на блока , който към този момент не действа. След 1995 година е затворен. Става въпрос за общи елементи, които към този момент са неизползваеми. 

Самото семейство, което живее до изхода, акцентира, че е закупило парцела си в този му тип

Зам.-кметът по строителството на Благоевград изясни, че чисто писмено в общината проблем няма, тъй като са налични само планове за саниране на постройката. Имало позволение блокът да се употребява без рампи, с два жилището, само че нямало усвоени общи елементи.

По случая ще бъде осъществена инспекция . По-рано друга такава не е открила нарушавания. Що се отнася до построяването на рампа, за такава бил нужен единствено план. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР