Мъж твърди, че пенисът му се е свил с над

...
Мъж твърди, че пенисът му се е свил с над
Коментари Харесай

Мъж твърди, че пенисът му се е свил с над 2, 5 см вследствие на COVID

Мъж твърди, че пенисът му се е свил с над 2, 5 см в резултат на необичаен непряк резултат след прекаран Коронавирус, написа изданието „ My London”.

Мъжът е изискал да остане неизвестен, само че здравното му досие сочи, че той е американец, на към 30-годишна възраст, и преди да се болести е имал мъжки член с размер над междинния.

Сега обаче лекарите са му обяснили, че загубата може да бъде непрекъсната.

Случаят е бил в основата на ново изследване, извършено от University College London с присъединяване на 3400 души. То открива, че признакът „ стесняване на пениса “ се среща и при други хора, прекарали вируса.

Отчаяният мъж споделя пред „ Mirror “ следното: „ Аз съм хетеросексуален мъж, на към 30 години. През юли предходната година се заразих с Covid. Когато ме изписаха от болничното заведение, имах проблеми с еректилната дисфункция. Пенисът ми се е свил. Лекарите го изясняват с увреждане на кръвоносните съдове и считат, че ще остане по този начин вечно “, жалва се пациентът.

„ Не би трябвало да има значение, само че оказа надълбоко въздействие върху самочувствието ми в качествата ми в леглото. “, оплаква се мъжът.

Случаят на мъжа е евентуално доказателство, че Covid може да попадне в кръвта, а оттова – и в пениса, споделят лекари.

Те изясняват „ скъсяването “ с това, че верният приток на кръв към пениса може да възникне от вируса, което пък от своя страна може да аргументи еректилна дисфункция.

Докторите поучават мъжете, потърпевши от вируса по този метод, да обмислят слагането на импланти.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР