Мъж твърди, че е пребит от полицаи в Пазарджик. Светослав

...
Мъж твърди, че е пребит от полицаи в Пазарджик. Светослав
Коментари Харесай

Млад татко: Скъсаха ме от бой в районното

Мъж твърди, че е пребит от служители на реда в Пазарджик. Светослав Петров описа, че поради мощна музика в дома му пристигнали служители на реда, които желали да му сформират акт. В това време той чествал с другари раждането на второто му дете.

Той оспорил това и принудително бил вкаран с белезници в полицейската кола и отведен в районното ръководство. Там бил ритан от униформените, които го задържали. Светослав даже изгубил схващане. След това бил принуден да подпише документи. Мъжът е подал тъжба в районната прокуратура, изясни той пред Господари на ефира.

Тази заран представителят на полицейското ръководство в Пазарджик Мирослав Стоянов съобщи пред Нова тв, че сега тече инспекция по случая, която към момента не е завършила.

„ Факт е, че върху тялото на момчето се виждат следи от пострадвания. Аз не мога да настоявам дали става въпрос за полицейско принуждение, или не, до момента в който не завърши въпросната инспекция. Във въпросната нощ е имало няколко сигнала на телефон 112 за висока музика, идваща от жилището му”, изясни Стоянов.

Той добави, че мъжът е арестуван в 3.30 ч. и е освободен в 4.30 ч., а чиновниците са създали всичко допустимо да го освободят бързо, защото в жилището е имало дете, оставено единствено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР