Мъж стряска жени и деца в парка в ж.к. Дъбника“,

...
Мъж стряска жени и деца в парка в ж.к. Дъбника“,
Коментари Харесай

Внимание, врачани! Мъж дебне жени и деца в парка в ж.к. „Дъбника“ /снимка/

Мъж стряска дами и деца в парка в ж.к. „ Дъбника “, научи организация BulNews.
За притеснителното държание на индивида алармират няколко души в групата „ ВРАЦА – КАЖИ НА КМЕТ И ОБЩИНА “. 
Галя Александрова е пресподелила пост със фотография на млад мъж, качен от неизвестен участник в обществената мрежа. Според нея от през вчерашния ден той се върти в региона на парка. По нейни думи, същият е дърпал и заглеждал няколко деца, едно от които било нейното. Според нея никой не е реагирал и в двата случая, а това е неприемливо, защото паркът е непрекъснато цялостен с хора на всякаква възраст, измежду които и мъже, можещи да вземат отношение и да ги защитят.
„ Хич не е мъжко като видиш, че жена крещи, да седиш и да гледаш безучастно, до момента в който чужд дърпа непознато дете или се пробва да прави неприлични неща. Не може аз през днешния ден да викам да се махне от детето ми и че ще викна полиция и всички да седят все едно нищо не се случва. Днес моето дете се изплаши, друга майка се е изплашила за нейното, други дечица също. Утре не се знае кое дете ще е... С такива хора смешка не трябва “, написа изплашената и ядосана жена.
Под поста на врачанката се изляха редица други мнения. Някои пишат, че мъжът е „ нова звезда “, други пък споделят, че предходната година същият човек още веднъж е станал прочут със свои скандални прояви.
Какъвто и да е той, съгласно поста в групата излиза наяве, че тормози хората в града с дейностите си. Призоваваме виновните институции да вземат отношение, с цел да могат врачани да се разхождат умерено и да не се тормозят за децата си, до момента в който играят в парка измежду бял ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР