Мъж сподели невероятната си промяна в живота, след като напусна

...
Мъж сподели невероятната си промяна в живота, след като напусна
Коментари Харесай

Мъж напусна „състезанието с плъхове“, за да работи при -60C Южен полюс, където най-близкият магазин е на 2000 мили

Мъж показа невероятната си смяна в живота, откакто напусна работата си като монтьор в Денвър, Колорадо, с цел да работи в южния полюс.

33-годишният Джеф Капс в този момент работи при минусови температури от -60C, вижда южното зарево всеки ден и живее на 2000 благи от най-близкия магазин. Той работеше в автокъща, когато остарял другар му описа за опция за работа в станцията Amundsen-Scott South Pole Station, благосъстоятелност на държавното управление на Съединени американски щати.

Той сподели: „ Работех в автокъща като монтьор. Един ден остарял другар пристигна и сподели, че имат потребност от монтьор за работа с моторни шейни на Южния полюс, помислих си „ запишете ме!'. "

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Историята на Антарктида, разказана посредством 100 необикновени предмета - от бюст на Ленин до обувка на пони

Ролята с 63 000 английски лири на година Джеф работи на шест месечен престой на Южния полюс. Той стартира работа през 2019 година и разказва оборудването като „ живеене на транспортен съд “. Той даже срещна партньорката си, Мишел, на 33 години,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР