Мъж сподели невероятен енергиен хак, за да помогне на британците

...
Мъж сподели невероятен енергиен хак, за да помогне на британците
Коментари Харесай

Човек споделя невероятен енергиен хак, за да спестите пари – и всичко, от което се нуждаете, е калаено фолио

Мъж показа необикновен енергиен хак, с цел да помогне на британците да спестят пари от отопление – и всичко, от което се нуждаете, е ролка калаено фолио.

Карл Алексис от Суонзи качи хака в TikTok (@carlosmanwelly). ИТ служащият, който за първи път чу съвета от баба си, съвсем беше не запомнил за него, до момента в който скорошното нарастване на сметките за сила не го накара да се замисли за способи да спести пари. Той сподели: „ Търсих способи да спестявам сила заради възходящите разноски. Мога да усетя, до момента в който минавам около радиатора, повече топлота идва от него. За да спестите пари от сметки за сила, просто поставете малко сребърно фолио на гърба на радиатора. Това ще се отрази назад в стаята, вместо да го остави неефикасно да избяга през стените на къщата ви.

Потребителите на обществената мрежа бяха възхитени и бързо споделиха своите мисли. Един консуматор написа: „ Това несъмнено има значение! “, до момента в който различен добави: „ Благодаря за съвета Брин. “ „ Много прекрасен брат “, сподели някой различен с д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР