Мъж се разведе със съпругата си и изостави семейството и

...
Мъж се разведе със съпругата си и изостави семейството и
Коментари Харесай

Мъж изпрати трогателен SMS на бившата си, но отговорът го остави без думи

Мъж се разведе със брачната половинка си и изостави фамилията и децата поради по-интересен живот и атрактивна държанка, само че когато остана самичък и реши да потърси още веднъж някогашната си, остана неприятно сюрпризиран.

Любопитната им история от известно време се радва на огромна известност в обществената мрежа.

Алекс се влюбил в Анна от пръв взор в университета. Скромната първокурсничка с руси къдрици и сини като небето очи бързо завладяла сърцето му. И още тогава той схванал, че ще направи всичко, с цел да я направи своя законна брачна половинка.

В началото Анна не обръщала внимание на упорития си любовник. Вниманието й било ориентирано върху учебниците, а най-голямата й фантазия била да построи сполучлива кариера.

Въпреки това не съумяла да устои на чара на Алекс. Той я ухажвал толкоз красиво, че Анна не издържала и се предала. Връзката им се развивала доста бързо и скоро двамата заживели под един покрив.

Алекс си намерил работа като управител, а Анна приключила университета. След като се сдобила със заветната тапия, решила, че би трябвало да стартира работа и да се развива, само че новината, че чака бебе, унищожила всичките й проекти.

Когато Алекс научил, че скоро ще става татко, й направил най-романтичното предложение за брак. Двамата се оженили и доста скоро се родил първородният им наследник. Няколко години след него на бял свят се появила и щерка им.

Анна си стояла в къщи и се занимавала с децата и семейството. А Алекс се грижел на фамилията да не му липсва нищо. Първоначално това го устройвало, само че...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР