Мъж се опитал да си направи селфи близо до замърсен

...
Мъж се опитал да си направи селфи близо до замърсен
Коментари Харесай

Мъж загина докато си правел селфи над сапунена пяна в река

Мъж се опитал да си направи селфи покрай нечист поток в Мексико, над който се носела сапунена пяна, само че паднал в него. Тялото му беше намерено пет дни по-късно, съобщи Асошиейтед прес.

Издирвателните екипи безрезултатно използваха пожарникарски маркучи и огромни вентилатори, с цел да се опитат да разсеят облака от сапунената пяна, носещ се над потока. На места пяната доближаваше до 6 метра височина. Накрая трупът на мъжа беше открит на 50 километра надолу по течението от поданици на град Текамачалко.

Облакът сапунена пяна се дължи на несъразмерното количество препарати за разчистване, употребявани от семействата, които, дружно с мръсната вода от къщите, се изливат в потоци, захранващи резервоара Валсекийо. Потоците, в които се носят и разнородни битови боклуци, се трансформират безусловно в токсична примес, която се излива в басейна на река Атояк.

Реката също така е замърсявана от отпадни води от текстилни предприятия и други заводи. Проблемът е толкоз тежък, че от време на време водата придобива чудноват наситено наследник цвят поради изтичащите в нея отпадни води от заводи за дънки. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР