Мъж се опита да подпали къщата на съседа си край

...
Мъж се опита да подпали къщата на съседа си край
Коментари Харесай

Мъж се опита да подпали къщата на съседа си край Аксаково

Мъж се опита да подпали къщата на съседа си край Аксаково, оповестяват от пресцентъра на полицията във Варна. 

Преди ден, варненец потърсил помощ от чиновниците на районно управление (на МВР) Аксаково.  Той подал сигнал за изработен опит за палеж на недвижимия му парцел в с. Ботево. В резултат на подхванатите незабавни оперативни дейности, причинителят на действието – 49-годишен комшия на потърпевшия, престъпно проявен, прочут на Министерство на вътрешните работи е арестуван в ареста за период до 24 часа.

При осъществения на място оглед, криминалистите открили обгоряло иглолистно дърво, което е в непосредствена непосредственост до заслон на къщата. Разследващите установили, че къщата и пристройката до нея са залети с течност с аромат на нефтен артикул.

След извършен диалог с причинителя, той показал и поръчителя на палежа – 47-годишен варненец, също престъпно проявен и прочут на чиновниците на реда, който също стремително е бил арестуван. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е докладван на Районна прокуратура.

През последното денонощие пожарникари на Регионалната работа на ГДПБЗН са реагирали на четири сигнала за зародили пожари. Огнеборците са оказали и техническа помощ на 10 адреса.
 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР