Мъж се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче. Това покават

...
Мъж се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче. Това покават
Коментари Харесай

Доктор се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче в столичен квартал

Мъж се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче. Това покават шокиращи фрагменти, снимани от охранителни камери в блок в столичния квартал " Света Троица ".

37-годишният доктор Кадир Джамфер се е нахвърлил с юмруци върху момичето, тъй като считал, че то му се подиграва, като го поздравява, предава.

Адвокат на нападателя е някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов. Тезата му е, че месец преди побоя детето тормозело клиента му.

На 1 септември 13-годишното момиче и две негови приятелки седят на пейката пред блока и се забавляват, до момента в който гледат клипове в интернет.

" Покрай тях минава наш комшия, подминава ги, след което се връща, бегом и атакува моята щерка, като стартира да я бие. Взел ѝ е телефона. Казал ѝ е, а и на нас удостовери, че ѝ е взел телефона, с цел да не може тя да повика помощ ", споделя Здравка Майска - майка на потърпевшото момиче.

Мъжът се втурнал към входа, а момичето го последвало, с цел да си вземе телефона, демонстрират записи от охранителните камери. На вратата последвала нова порция удари върху нея.



" Този случай за нас е цялостен потрес, тъй като щерка ми цяло лято не е тука. Ние въобще не сме се засичали с него, тя - още по-малко. Децата, които бяха тук, тричките, които бяха, две от тях споделят, че не са го виждали най-малко от половин година ", изяснява още Майска.

Според майката на потърпевшото момиче, нападателят не бил напълно съответен. След като научили за багра, със брачна половинка си пробвали да приказват с него. Последвал нов скандал и замяна на удари, при който мъжът изпуснал телефона на щерка им.

" Ние извикахме и полиция, като видяхме какво му е държанието. Не можеше и да има диалог. Той удостовери, че телефонът е в него, че няма никакво желание да го връща и се нахвърли на мъжа ми ", описа още майката на потърпевшото момиче.

Първоначално доктор Кадир Джамфер, апетитен от родителите като нападател на щерка им, е арестуван в полицията за 24 часа. Когато излязъл от районното, нямал никакви искания. Малко по-късно обаче се върнал с тъжба, че е бил обичай в полицията, потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

" Не желая да приказвам по този въпрос досега, когато имаме дефинитивни данни от инспекцията, която се прави ", съобщи Емануил Йорданов - юрист на доктор Кадир Джамфер.

Според юрист Йорданов, експанзията и последвалите синини и охлузвания по тялото на 13-годишното момиче са вследствие на тормоз, упражняван върху клиента му.

" Детето, в продължение на един много дълъг интервал от време, се отнася с моя клиент по този начин все едно той й е връстник, подмята някакви реплики, които показват пренебрежение. И всичко това се повтаря неведнъж ", изясни юрист Йорданов.

Д-р Джамфер се е опитал да беседва с родителите, твърди юристът му. Здравка Майска не отхвърля за това. Но в диалога с лекаря помолили при възможен проблем, въпросът да се отнесе към тях. По случая с побоя, към този момент е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР