Мъж с нож, крещящ Аллах Акбар и Франция е управлявана

...
Мъж с нож, крещящ Аллах Акбар и Франция е управлявана
Коментари Харесай

Мъж с нож, крещящ Аллах Акбар, е застрелян на жп гара в Париж

Мъж с нож, фрапантен " Аллах Акбар " и " Франция е ръководена от „ Ислямска страна ", е бил убит от полицията във френската столица Париж.

Съобщава се, че до случая се е стигнало, откакто той е бил спрян от чиновниците на жп гара Сен Лазар, тъй като не е носил маска.

A knifeman has been shot after threatening security officers at a railway station in Paris, according to reports
— The Independent (@Independent)  Ирини Зикидис с образци за какво новата демократична теория е нездравословна и рискова Ирини Зикидис с образци за какво новата демократична теория е нездравословна и рискова
Няма да се уморя да дублирам, че демократичната теория е не просто подправена и нерационална. Днешните либерали са въодушевено отдадени на с...

Лицето, което отказало да се съобрази с настояванията да носи защитното облекло, по-късно извадило нож и се пробвало да нападне чиновниците на превоза. По време на нападението той е крещял лозунги в поддръжка на ИД.

Извършителят е откаран в болница, а локалните медии оповестяват, че е с заплаха за живота. Намерените у него документи разкриват, че той е бил прочут на полицията с предходни закани. Говорител на полицията съобщи, че е почнало следствие за опит за ликвидиране и тероризъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР