Мъж с колело бе нападнат и нахапан от питбул. Случката

...
Мъж с колело бе нападнат и нахапан от питбул. Случката
Коментари Харесай

Агресивен питбул нахапа пловдивчанин, издирват свидетели

Мъж с колело бе атакуван и нахапан от питбул. Случката е от 19 часа през вчерашния ден. Колоездачът се движел по бул. " Васил Априлов " в Пловдив, когато в региона на ВМИ вижда пред себе си юноша и по-възрастна жена, разхождащи питбул без намордник.

При опита си да ги заобиколи, с цел да продължи по пътя си, е захапан от кучето без причина.

" Пиша този пост с молба за подпомагане и да предупредя придвижващите се пешеходци и колоездачи по бул. " Васил Априлов " в региона на ВМИ.

Днес 25.04.2023г., към 19.00ч, брачният партньор ми беше нахапан от питбул, кафяв на цвят, разхождан от младо момче и по-възрастна жена( дама с кестенява, приблизително дълга коса)по велоалеята, без намордник. Съпругът ми беше с велосипед и при опита си да ги заобиколи, с цел да продължи по пътя си е захапан без причина. Реакцията на стопаните е била много несъответстваща (момчето е бързало да си тръгнат, а дамата е попитала " но захапали ви ", в случай, че кучето продължава да го държи за китката) и сега, в който ми се обажда, с цел да го прибера си потеглят.

Молбата ми е, в случай че някой член на групата е бил очевидец или знаете камери в региона сред бул. " Васил Априлов " и Централна гара, да ми пишете.

Днес е ръката на брачният партньор ми, на следващия ден може да е дете или ваш непосредствен с по-сериозни контузии! ", предизвестява дамата на потърпевшия във Facebook.

Случката породи полемика в обществените мрежи. Мненията са полярни. Едни считат, че кучето изобщо няма виновност, като тя би трябвало да се търси единствено и само от притежателя. Други пък са безапелационни, че огромни и нападателни кучета нямат място в града измежду хората, изключително без намордник. 

" Просто би трябвало да са с намордник, и стопаните би трябвало да дават отговор за тях и дейностите им.Хайваните не са отговорни, при тях е в природата им ", разяснява мъж.

" Питбулите и бултериерите са неразрешени в мнооого страни! Гадни сааа! Айде,стига лиготии с тези кучета! Града е посипан с кучешки лайна! Голяма мода, брееей! ", възмущава се дама. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР