Мъж реши да забогатее от наркотици, но бе разкрит от

...
Мъж реши да забогатее от наркотици, но бе разкрит от
Коментари Харесай

Съдят мъж за наркооранжерия в дома му край Варна

Мъж реши да забогатее от опиати, само че бе оголен от органите на реда. 

55-годишен мъж ще бъде съден за развъждане на марихуана в дома си край Варна. В края на предходната година в местността Боровец Юг беше разкрита оранжерия, оборудвана със система за осветяване, отопление и поливане на растенията. Оттам бяха конфискувани 90 растения в друг етап на напредък от рода на конопа, както и близо 10 грама марихуана, написа darik.bg.

Обвиняемият И.И. не е прочут на органите на реда и досега не е бил осъждан. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане в Районния съд във Варна.

Междувременно Варненският апелативен съд удостовери наказването на наркодилър. Подсъдимият Диян М. получи от Окръжния съд в морския града присъда 3 години отнемане от независимост, чието осъществяване е отсрочено с 5 години.

В края на месец май 2019 година от жилищата и автомобила му бяха конфискувани 78 грама марихуана и дребни количества хероин, метамфетамин и амфетамин. Преди това Диян бил спрян за инспекция от пътни служители на реда и дал позитивна проба за приложимост на дрога.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР