Мъж, размахващ нож, е бил застрелян вчера от полицаи в

...
Мъж, размахващ нож, е бил застрелян вчера от полицаи в
Коментари Харесай

Полицаи застреляха мъж, въоръжен с нож в Хамбург

Мъж, размахващ нож, е бил убит през вчерашния ден от служители на реда в северния немски пристанищен град Хамбург, съобщи ДПА.
Мъжът, чието име не се разкрива, е спирал коли, нанасял им е вреди, като е заплашвал водачите с нож, сподели говорителката на полицията Сандра Левгрюн.
Полицейските чиновници, които се отзовали на сигнала, първо са употребявали пикантен спрей, а чиновниците от специфичните полицейски сили пристигнали по-късно на място са употребявали електрошоков револвер (тейзър) против мъжа. Това обаче не го усмирило. Мъжът продължавал да заплашва служителите на реда с нож и тогава е бил прострелян от тях.
Нападателят е бил тежко ранен и е умрял скоро по-късно, макар намесата на незабавните медици.
"Все още не е ясно какъв брой тъкмо изстрела са създадени и от кого ", сподели Левгрюн.
Според няколко очевидци мъжът, който в началото не бе разпознат, е крещял: "Аллах акбар! " ( "Бог е популярен! ") на арабски, сподели полицейската говорителка.
Засега не се изключва екстремистки претекст в дейностите му по тази причина наред с отдел "Убийства " към следствието са привлечени районната работа за контраразузнаване и районното бюро на престъпната полиция на провинция Хамбург.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР