Мъж разказа как е отмъстил на компания, която отказа да

...
Мъж разказа как е отмъстил на компания, която отказа да
Коментари Харесай

Човек получава „дребно отмъщение“ на музикална компания, която отказа да анулира абонамента му

Мъж описа по какъв начин е отмъстил на компания, която отхвърли да анулира абонамента му за музикална услуга, което в последна сметка докара до това компанията извършител да бъде заставен да направи каквото изиска. Говорейки за случай, при който се е записал да му изпращат албуми по пощата, той сподели, че договорката е била, че се е записал за услугата и ще получи безвъзмездни записи, само че също по този начин ще му бъдат изпращани три записа на месец по техен избор, което той трябваше да заплати или да върне.

Той сподели, че е употребявал услугата няколко месеца, само че постоянно се налагало да връща музиката в предплатени пликове, с които разполагал, защото е пазил доста записи при започване на службата. Въпреки това, защото качеството на избора бързо се утежни и защото той трябваше да върне толкоз доста албуми, той най-после искаше да анулира абонамента.

Пишейки в „ Злонамерено сходство “ на Reddit, той сподели: „ Свързах се с компанията, с цел да отменявам абонамента, само че тогава те ме нападнаха, като споделиха, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР